PRIZNAO UBISTVO BRATA, A TELA NEMA: Rasvetljen zločin od 11. juna u Zemunu

OPERATIVCI beogradske policije rasvetlili su zločin u nehigijenskom naselju u Zemunu i uhapsili Ferdija A. (43). On je osumnjičen da je 11. juna ove godine nasmrt pretukao polubrata Rahmana A. (27).

Prema nezvaničnim saznanjima, istraga o ovom zločinu se nastavlja, jer telo žrtve još nije pronađeno.

– Ferdi A. je priznao da je tukao i ubio brata po ocu – navodi izvor „Novosti“ blizak istrazi. – Ipak, za telom se još traga, ali su pronađeni brojni biološki tragovi, koji svedoče da je Rahman ubijen u noći između 10. i 11. juna u bratovoj baraci u Ulici Marije Bursać. Prema do sad prikupljenim informacijama, sukobu, svađi, tuči, a potom i zločinu, prethodilo je višečasovno konzumiranje alkohola.

Inače, istraga je utvrdila da su dva brata godinama bila u lošim odnosima i da su često između njih izbijale tuče. Kobne noći Rahman, koji živi u neposrednoj blizini, došao je kod Ferdija u baraku i ubrzo je izbio sukob.

Posle zločina, kako se sumnja, Ferdija je zapalio svoju udžericu, a plamen koji je buknuo uznemirio je i ostale žitelje ovog dela Zemuna – objašnjava naš sagovornik. – Vatrogasci su brzo ugasili vatru, ali se njima dvojici te noći izgubio svaki trag. Tokom policijskog uviđaja, posle požara, razgovarano je i sa komšijama od kojih su inspektori i saznali da su dvojica braće te večeri bila zajedno i da su se svađali. Veštačenjem tragova krvi je utvrđeno da pripadaju Rahmanu A.

Policija je krenula u potragu za braćom. Ubrzo je Ferdija A. lociran i uhapšen. Tokom saslušanja priznao je da je tukao i ubio brata, ali je odbio da kaže gde je Rahmanovo telo.

Policija je često intervenisala zbog njihovih svađa i tuča – navodi naš izvor. – Oni su rodom iz Makedonije, a te noći njihovi roditelji nisu bili tu. Inače, braća su se često zajedno opijala.

Posle saslušanja Ferdiju A. je određen pritvor do 30 dana. Potraga za telom njegovog brata i dalje traje.

Novosti

Tagovi:

Pročitajte još: