Proglašeni najbolji policajac i vatrogasac Zemuna za mesec februar

Tradicionalne opštinske nagrade za najboljeg policajca i vatrogasca u februaru mesecu pripale su Željku Kozarevu i Marku Kreševljaku. Nagrade je uručio sekretar Skupštine Gradske opštine Zemun i predsednik Saveta za bezbednost Marko Janković. Nagradu za Kreševljaka primio je njegov otac Milorad, koji je tom prilikom naglasio da su mu oba sina vatrogasci i da porodična tradicija u ovom poslu vuče duboke korene.

Policijski službenik meseca Željko Kozarev je tokom februara obavljao poslove vođe sektora 1. kategorije Policijske stanice Zemun i svojim radom i zalaganjem doprineo unapređenju bezbednosti građana na teritoriji GO Zemun.

Najbolji vatrogasac Marko Kreševljak je kao vatrogasac-vozač Vatrogasno – spasilačke grupe VSB Beograd učestvovao u više intervencija, među kojima i 3. februara u gašenju požara na krovnoj konstrukciji pomoćnog objekta u ulici Autoput Beograd-Šid, 11. februara u otvaranju stana i spasavanju povređenog lica u Makedonskoj ulici broj 2, kao i 15. februara u magacinu guma preduzeća ”Kemoimpeks”.

Tagovi:

Pročitajte još: