Promene na autobuskim linijama u Zemunu

Teodora Hercla

Tokom izvođenja radova na izgradnji sekundarne kišne kanalizacione mreže u ulici Teodora Hercla u Zemunu u periodu do 22. 4. 2021. doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Linija 15 – vozila će u oba smera saobraćati ulicama Vrtlarska, Senski trg, Ugrinovačka, Gornjogradska,Prvomajska i dalje redovno;

Linije 18 i 78 – vozila će u oba smera saobraćati ulicama Tošin bunar, Senski trg, Ugrinovačka, Gornjogradska, Prvomajska i dalje redovno;

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti sva postojeća stajališta osim stajališta “Prilaz” u ulici Ivićeva, kao i novouspostavljena stajališta:

Usmeru prema ulici Prvomajska stajalište “Gornjogradska 1” u ulici Gornjogradska, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa ulicom Ugrinovačka i na zahtev građana uspostavljeno je stajalište “Prvomajska 1”, oko 50 metara ispred raskrsnnice sa ulicom Prvomajska u smeru prema gradu.

Novouspostavljeno stajalište “Prvomajska 1” u ulici Gornjogradska, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa ulicom Prvomajska.

Atanasija Pulje

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Atanasija Pulje na delu od ulice Hercegovačka do ulice Geteova u Zemunu do 30. aprila, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja kolovoza ulice Atanasija Pulje, pa će vozila sa linija javnog prevoza 45 i 612 saobraćati na sledeći način:

U smeru ka terminusu “Zemun (Novi grad)”, ulicama Hercegovačka, Krajiška i dalje redovnim trasama;

U smeru ka ulici Prvomajska ulicama Krajiška, Geteova, Prvomajska i dalje redovnim trasama..

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Tagovi:

Pročitajte još: