PROMENE U ZEMUNU: Bivši selektor kadetske reprezentacije preuzima palicu kluba iz Gornje varoši

Zbog kiksa u vidu remija u minulom kolu protiv Jedinstva, čelni ljudi Zemuna stavili su prst na čelo, a potom isti uperili u najodgovornijeg – Nikolu Drinčića. Strateg je platio cenu toga što srpskoligaš iz Gornje varoši samo za bod beži Teleoptiku. Smena je bila neminovna, a zamena je pronađena ekspresno.

Kormilo tima koji ima ogromne šanse da se plasira na prvoligašku scenu preuzeo je Milan Kuljić koji će po drugi put u karijeri predvoditi zeleno-plave.

– Za ovaj klub me vežu prelepe uspomene i drago mi je što mi je po drugi put u karijeri ukazano poverenje da sa klupe predvodim ekipu. Da se razumemo, poziv iz Zemuna se ne odbija. Iz ovog ugla ne bh da ulazim u to šta se desilo na relaciji klub-trener. Sa trenerske strane mogu da kažem da je kolega Nikola Drinčić odradio sjajan posao, o čemu najbolje svedoči tabela. Zemun je iz jakog razloga u vrhu što znači da se radilo sistemski i kvalitetno.

Novog-starog šefa struke Zemuna već danas očekuje sizifovski izazov. U jednom od derbija kola tim iz Gornje varoši staće na crtu Radničkom u Obrenovcu, ekipi koja je jesenas Zemunce primorala da se, posle triler završnice meča, pomire sa nulom u rubrici bodovi.

– Poslednji rezultati koje je zabeležila ekipa Radničkog iz Obrenovca nas neće zavarati. Apsolutno nisu u skladu sa individualnim i timskim potencijalom koji poseduju. Mi ćemo biti fokusirani na sebe, posvećenost i vera u to što radimo su ključni za ostvarenje cilja – istakao je po završetku promocije Milan Kuljić, novi šef struke Zemuna, ekipe koja je u dosadašnjem delu treka za bodove i status inkasirala 15 pobeda, četiri remija i tri poraza, te se sa 49 bodova nalazi na vrhu tabele, jedan manje ima komšijski Teleoptik. Ljuti rivali će prvog vikenda u maju odmeriti snage u meču koji će, možda, biti odlučujući za plasman viši rang.

Tagovi:

Pročitajte još: