Pronađena Valentina (13): Stupila u emotivnu vezu sa čovekom koji izdaje stan njenoj drugarici u Zemunu

Valentina N.(13) iz Buđanovaca koja je nestala pre skoro dve nedelje, pronađena je, potvrdila je za Telegraf.rs njena majka.

Policijski inspektori potvrdili su majci da je devojčica pronađena živa i zdrava i da nalazi u dobro sveopštem stanju.

– Hvala vam svima – poručila je njena majka.

Podsetimo, pre dve nedelje Valentina N. (13) iz Buđanovaca nestala je kada se zaputila u Rumu da plati Ringišpil.

Na sebi je imala crnu majicu, krem šorc i duks sa kapom boje višnje i crne patike, a osim dvesta dinara, od ličnih stvari nije ponela ništa.

Vidno potresena majka nam je tada rekla da je zbog najavljene oluje odgovarala ćerku da krene na vašar, međutim Valentina je uzela novac i samo istrčala iz dvorišta uz reči „Vraćam se brzo, ne brini“. Roditelju su nestanak policiji prijavili 22. jula.

S obzirom na to da Valentina sa sobom nije ponela nijedan telefon koji ima, njena majka uspela je da pristupi jednom od njih i dočekalo je neprijatno iznenađenje.

Kako nam je nesrećna žena rekla, sumnjala je da je njena ćerka u Zemunu kod drugarice koja ju je upoznala sa dosta starijim muškarcem, sa kojim je Valentina stupila i u vezu

– Ona se sa tom devojčicom družila i pre, ona stanuje na Altini u Zemunu. Čovek koji joj iznajmljuje stan stupio je sa Valentinom u vezu, našla sam njihove prepiske na Instagramu – istakla je majka i dodala da je njen suprug 20. jula, veče pre nestanka ćerke, primetio nešto sumnjivo na 300 metara od kuće.

Tagovi:

Pročitajte još: