Претрага
Close this search box.

PUNE TRIBINE: Ekipa GFK Slovena iz Rume ugostila sastav Zemuna!

U okviru šestog kola Prve lige Srbije ekipa GFK Slovena iz Rume ugostila je sastav Zemuna. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četiri osvojena boda, dok su gosti imali jedan više.

Pred prepunim tribinama stadiona u Mačvanskoj Mitrovici (oko 500 navijača), viđena je odlična, prava takmičarska utakmica. Od samog starta nešto oprezniji pristup na obe strane, dok su ubrzo nakon toga domaći preuzeli inicijativu i konstantno su pretili.

Gosti su uglavnom pokušavali iz prekida i kontranapada da ugroze gol Slovena. Međutim, upravo na taj način je domaćin stigao do vođstva. Igrao se 35. minut kada je Filipović oštro ubacio loptu u kazneni prostor, nakon stative, na nju natrčava Stefan Vilotić, 1:0 za klub iz Rume

Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo, za vreme pauze izvršene su dve izmene u redovima gostiju, dok su domaći nastavili sa startnih 11.

Igralo se otvoreno, gosti su pojurili izjednačenje, i propustili su nekoliko prilika da do njega dođu, ali se i domaćin nije zatvorio. Jandrić je imao odličnu situaciju, međutim njegov udarac izblokirao je mladi golman Joksimović.

U 82. minutu Stojsavljević je oduzeo jednu loptu u kaznenom prostoru Zemuna, dodao do Stefanovića koji je uputio udarac, ali je ponovo golman Joksimović sjajno intervenisao.

Pet minuta kasnije korner za goste, ubačena lopta pogađa u glavu Ostojića, nakon čega završava u mreži njegovog golmana, autogol za 1:1.

Pred sam kraj mogli su gosti do celog plena, ali je Ostojić u poslednjem trenutku intervenisao, i izbacio je loptu sa gol linije.

Sloven (Ruma) – Zemun 1:1 (1:0)

Sloven: Dragićević, Vilotić, Tomanović (od 71′ Stefanović), Marinković (od 55′ Stojsavljević), B. Ilić (od 87′ Ajdinović), V. Ilić, Radišić, Filipović (od 55′ Jandrić), Ostojić, Ignjić (od 87′ Mitrović), Stanković

Zemun: Joksimović, Božić, Plavšić, Tabaković (od 79′ Đorđević), Svetličić (od 60′ Ratković), Vićentijević (od 46′ Bogdanovski), Stoisavljević, Petrović (od 46′ Vukićević), Parađina, Mijailović, Panić

U sledećem kolu u Zemun stiže Dubočica iz Leskovca, dok sastav iz Rume ide na gostovanje ekipi Javora iz Ivanjice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi:

Pročitajte još: