Queen Real Tribute nastupiće u 14. oktobra u 20 sati u Velikoj sali Hale Pinki!

Naš Queen Real Tribute, jedan od najboljih svetskih Queen tribjut bendova, nastupiće u petak, 14. oktobra 2022. godine u 20 sati u Velikoj sali Hale Pinki u Zemunu.

Pred ovaj za njih važan nastup, gitarista Nenad Bojković kaže da im je izuzetno drago što imaju priliku da budu prvi koji će posle mnogo godina održati koncert u ovom legendarnom prostoru, otkriva tajnu iza „džemovanja“ sa Brajanom Mejom, i osvrće se na neke od najboljih nastupa koje su imali u dosadašnjoj karijeri…

Mišljenje mnogih fanova širom sveta je da ste najbolji/jedan od najboljih tribjuta grupi Queen. Šta za vas znači to „najbolji“? Da li vam prija ili mislite da kvalitet u tom smislu nije merljiv?

To „najbolji“ stvarno može da znači puno stvari. Najbolji u smislu – dobro zvučimo, dobro izgledamo, dobra je produkcija ili sve to zajedno… „Najbolji“ može različitim ljudima da predstavlja sve ili samo po neku od tih stvari. Ti aspekti predstavljaju merljive kvalitete. Mislim da je ipak u pitanju nešto drugo. Mi svaki nastup doživljavamo kao svoj, kao da je muzika naša. To ponekad ide i do toga da bismo mi pre odsvirali neku deonicu na svoj način i dali svoj pečat, nego što bi ispoštovali originalnu formu, s tim što apsolutno mora biti u duhu Queen-a na kraju krajeva. Mislim da je to ono što nas odvaja od ostatka svih ostalih Tribute bendova. Volimo da se zaigramo i da uradimo stvari na svoj način. Ljudi to osete. Možda ne mogu da objasne šta je to konkretno, tako da sam upravo dao kratko objašnjenje šta ja mislim, o čemu se u stvari radi.

Tagovi:

Pročitajte još: