Ragbi se ponovo igra u Zemunu!

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se za jajastom loptom ponovo trčati u Zemunu. Ragbi liga klub Zemun reaktiviran je, i u 2022. takmiči se u Prvenstvu Srbije i Kupu Srbije. U razigravanju za ,,prvu“ ili ,,drugu“ grupu Prvenstva Srbije nažalost nismo imali sreće, žreb nas je ukrstio sa aktuelnim šampionom Crvenom Zvezdom. Prošlog vikenda poraženi smo 60-4 na gostovanju crveno-belima. Sledeća utakmica je protiv Geparda iz Leskovca gde očekujemo prvu pobedu ove sezone.

Imamo novog trenera, dugogodišnjeg reperezentativca Srbije, Vladislava Dedića koji je ponikao u našem klubu, a zenit svoje karijere dostigao u Crvenoj zvezdi.

Jako sam zadovoljan odzivom bivših igrača Zemuna, koji se ponovo vraćaju ragbiju u Zemunu i verujem da ćemo jako brzo imati dovoljan broj igrača na treningu i utakmicama. Za sada, nedostatak igrača nadoknađujemo igračima juniorskog pogona Crvene zvezde kojima je nastup za Zemun odlična prilika da se ,,kale“ u seniorskoj konkurenciji.

Svi koji žele da probaju ragbi mogu nam se javiti putem društvenih mreža i doći na otvoreni trening, a takođe smo u potrazi za sponzorima za koje smo pripremili mesta na našem novom dresu koji je u izradi.

Izjavio je za naš sajt Dragan Kranjčec igrač RLK ZEMUN

Tagovi:

Pročitajte još: