Razbijena kriminalna grupa u Zemunu: Ovo su uhapšena lica

Tokom akcije zaplenjeno više kilograma heroina, spida i smese za mesanje i uhapšeno je za sada sedam osoba, dok se za dvojicom osumnjičenih intenzivno traga,

U zajedničkoj akciji Bezbednosno informativne agencije, Ministarstva unitrašnjih poslova Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koja je sprovedena od 16. do 19. aprila u Zemunu, razbijena je još jedna kriminalna organizacija koja se bavila preprodajom narkotika.

Uhapšeni su Ivan Mitrović, Vojin Lečić, Mile Zavođa, Albert Ismaili, Mirsad Seljimović, Sanja Vojinović i Senad Ismailović.

Oni se sumnjiče da su izvršili krivična dela: udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Tokom pretresa stanova, drugih prostorija i vozila koje koriste okrivljeni, pronađeno je i zaplenjeno više većih paketa u kojima su se nalazili manji PVC paketi opojne droge heroin, više mobilnih telefona i SIM kartica, kao i jedan pištolj marke “CZ 7,65”.

Svim okrivljenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, BIA i MUP nastavljaju dalji operativni rad na ovom predmetu, i intenzivnu potragu za licima koja se nalaze u bekstvu, navodi se u saopštenju.

Tagovi:

Pročitajte još: