Razbijena kriminalna grupa u Zemunu, uhapšeno 10 osoba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su oko 400 grama heroina i uhapsili 10 članova kriminalne grupe.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Na jednom mestu pronađeno je i zaplenjeno 300 paketića od 100 grama, kao i pištolj.

Radi se o nasilnoj grupi iz Zemuna, koja se sumnjiči za dilovanje droge, pa postoje operativna saznanja da su učestvovali i u drugim krivičnim delima.

Na vreme su uhapšeni, pre nego štu su ojačali, a ova grupa u povoju potencijalno je predstavljala veliku opasnost po bezbednost građana.

Uhapšeni su: M. Đ. (32), M. M. (21), V. S. (23), N. A. (23), M. R. (24), S. I. (27), kao i N. A. (27), Z. P. (21), A. L. (29) i I. Đ. (30).

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

U akciji je zaplenjen i pištolj, pa će protiv dvadesetsedmogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

B92

Tagovi:

Pročitajte još: