REAGOVANJE: Stanar iz Zemuna B. Đ. tvrdi da nije bahat, već da je ugrožen

Povodom teksta objavljenog u Kuriru, pod nazivom „NEZAPAMĆEN BEZOBRAZLUK U ZEMUNU: Četiri dana BLOKIRA ulaz u dvorište kolima, komšije besne, a za problem niko nije nadležan!“, redakciji Kurira javio se B. Đ., koji tvrdi da je žrtva. Podsetimo, Kurir je objavio fotografije automobila „ford“ na kojima se jasno vidi da pomenuto vozilo blokira prolaz u dvorište. B. Đ. zapravo tvrdi da je neprimereno karakterisan kao nemoralan i bahat.

– Vašim Naslovom i sadražjem članka Vi ste mene i moju porodicu i porodicu moje sestre izložili poniženjima svih oblika što mi svakako ne zaslužujemo. Prikazali ste nas kao nemoralne i bahate, agresivne ljude, uzurpatore po proizvoljnoj volji, a da se niste upitali šta vi radite i sa čime se vi to bavite jer ste navukli javno mjenje na osudu mene i moje porodice i porodice moje sestre – navodi B. Đ. u dopisu Kuriru i tvrdi da nije proverena „pozadina događaja i pravni subjekti u ovoj stvari“.

– U ovom slučaju radi se o zajedničkom dvorištu. Naši objekti smešteni su na dve kp parcele od kojih je jedna moga oca u korištenju u udelu 1/1, a druga kp parcela koja je ovde „predmet spora“ je u udelu zajednička još uvek među nama nepodeljena koju su dostavljači vaših informacija (A. M.) bespravno ogradili metalnom ogradom i prisvojili, i time onemogućili nama prilaz vozilima ili mogućnosti bilo kakvog parkinga na našoj kp parceli – navodi B. Đ. i dodaje da je „ocrnjen u članku“.

„Nije vođen sudski vanparnični postupak kojim bi bila izvršena podela dvorišta u m2 kojim bi bilo određeno kolika kavadratura pripada svakom od objekata u dvorištu“, navodi B. Đ. koji je u dopisu naveo istorijat spora i dodao.

Prošli mesec postigli smo usmeni dogovor da parkiram kola u delu te metalne ograde. To je dobro funkcionisalo 10-tak dana, a onda je bez objašnjenja jedno jutro osvanuo katanac na vratima tog dela ograde i ja sam ostao bez mesta za parking i ponovo tražim parking po ulicama oko kuće. Tada sam zvao i MUP Zemun, Komunalnu policiju u Zemunu, Komunalnu inspekciju u Zemunu, Gradjevinsku inspekciju, ali niko mi nije pomogao da rešim problem i ostao sam bez zaštite institucija – navodi B. Đ. i tvrdi da ne može da uđe u svoj posed, pa parkinge traži „kružeči po okolnim ulicama, Novogradskoj, Prvomajskoj, Milana Uzelca…“

„Pošto su me je već mnogo puta blokirala svojim kolima u tom istom dvorištu, rešio sam da postupim isto pa sam zato parkirao kola da i gospođa A. M. oseti kako je to tražiti parking po ulici, a imati svoj parking u dvorištu koji ti drugi onemogućava da ga koristiš već ti ga uzurpira, i njeno i moje tj moga oca. Moja porodica, tu sam odrastao, živimo skori 30 godina u tom dvorištu i imamo objekte.Prilažem fotografije o blokadi mojih kola“, navodi u B. Đ.. u dopisu Kuriru, koji je poslao i sledeće fotografije i tvrdi da je na prvoj fotografiji A. M. blokirala njegovo vozilo (beli ford), a da je na drugoj fotografiji takođe blokiran beli ford.

kurir

Foto: privatna arhiva

Tagovi:

Pročitajte još: