Pretraga
Close this search box.

Saznajemo: Policija uzela telefon i „audi“ ubijenog Šuše iz Zemuna, na analizi i snimak sa kamera! Izrešetan sa 9 hitaca

Tokom istrage policija će obaviti razgovor sa njegovom suprugom i ocem koji su bili u kući kada je likvidiran

Beogradska policija traga za ubicom Milana Šuše (39) iz Zemuna, a kako „Telegraf.rs“ saznaje, na veštačenju su njegovi mobilni telefoni, automobil „audi“, snimci sa kamera i čaure. U njega je ispaljeno najmanje devet hitaca iz pištolja. Kamere su snimile ubicu koji je na sebi imao farmerke, svetlu široku jaknu, bele patike, naočare za sunce i hirušku masku. Tokom istrage policija će obaviti razgovor sa njegovom suprugom i ocem koji su bili u kući kada je likvidiran.

Na večni počinak ispratili su ga porodica i prijatelji, a Milanova supruga se od njega oprostila bolnim rečima.

„Molila sam te da nas ne ostavljaš, rekao si da nikada nećeš, i znam da nećeš! Živećeš kroz mene, tvoju Hurem i našu decu – zauvek! Bićeš ponosan na našu decu, vaspitaću ih onako kako smo želeli. Voleću te zauvek i vidimo se na nekom lepšem mestu za nas. Voli te tvoja žena! Stefan je juče rekao da najviše voli tatu, a Stefani da će biti jaka kao njen tata. Počivaj u miru.. Volimo te“, istakla je.

Istraga

Podsetimo, Milan Šuša likvidiran je, u subotu, ispred svoje kuće u Zemunu usred bela dana i to samo sedam dana pošto je izašao iz zatvora.

Njegovo telo zatečeno je pored automobila „audi“, sa prostrelnim ranama u predelu glave i tela. Počinilac je pobegao sa lica mesta odmah nakon ubistva.

Ubica je najverovatnije, prateći Šušu u prethodnom periodu, primetio da je njegova kuća pokrivena nadzornim kamerama, pa se iz tog razloga i maskirao.

Policija je odmah preuzela snimke sa nadzornih kamera, kako bi otkrili identitet napadača, ili više njih, s obzirom na to da se sumnja da je muškarac koji je likvidirao Šušu imao pomagača. Pretpostavlja se da je on znao kada će Milan da bude pušten iz zatvora, te da ga je sve vreme pratio i napravio plan ubistva.

Na mesto zločina došao je peške, a sumnja se da je imao saučesnika koji ga je dovezao i parkirao se nešto dalje od kuće žrtve.

Navodni motiv ubistva je stari dug, ali govori se o tome da je Šuša imao mnogo neprijatelja, te se i dalje traga za počiniocem, koji se verovatno krije na unapred isplaniranom mestu.

Tagovi:

Pročitajte još: