Saznajemo: Uhapšen i saslušan pucač iz perionice iz Zemuna, za sve je „kriva“ jedna poruka

U auto-perionici sve vreme bio prisutan svedok-oštećeni, koji je kako bi se zaštitio od hitaca koje je ispaljivao osumnjičeni, sklonio iza svog automobila

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Dušan R. zbog sumnje da je 10. septembra ove godine u autoperionici u Zemunu iz vatrenog oružja, za čije držanje nema dozvolu nadležnog organa, ispalio više hitaca u pravcu oštećenog N.P., ali ga nije pogodio. Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivčnim delom izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je Dušan R. 10. septembra došao do auto-perionice i kuće oštećenog N.P, neovlašćeno noseći vatreno oružje, koje je odmah po dolasku repetirao i krenuo ka oštećenom koji je uzeo kuhinjski nož i krenuo ka osumnjičenom. Zatim je osumnjičeni ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u pravcu oštećenog ali ga nije pogodio, a oštećeni je zamnahnuo nožem i naneo osumnjičenom posekotinu u predelu leve nadlaktice, nakon čega je osumnjičeni, povlačeći se ipalio još nekoliko hitaca u pravcu oštećenog, koji je išao sa nožem prema njemu, koji oštećenog nisu pogodili, a zatim se udaljio sa lica mesta.

U auto-perionici sve vreme bio prisutan svedok-oštećeni, koji je kako bi se zaštitio od hitaca koje je ispaljivao osumnjičeni, sklonio iza svog automobila.

Kako nezvanično saznajermo, N.P. je, kako tvrdi osumjičeni, njegov drug i komšija.

Poslao je njegovoj ženi lascivne poruke, a koje je slao svim ženama njihovih drugova. Iznervirao se uzeo i pištolj i otišao kod N.P.

Tagovi:

Pročitajte još: