SEKSUALNI MANIJAK VIĐEN U OVOM DELU ZEMUNA!

Javila nam se zabrinuta sugrađanka i opisala svoje neprijatno iskustvo koje je imala sa manijakom koji ordinira na potezu između Zemunskog keja i ulice Džona Kenedija. Devojka je stajala sama na stanici i čekala autobus kada je iza sebe ugledala muškarca, koji se na očigled nje i malobrojnih prolaznika, samozadovoljavao.

Na kraju je ostala sama sa njim na stanici, i tih par trenutaka dok nije naišao autobus, njoj se činilo kao večnost. Manijak je samo stajao, bez ikakve želje da nešto više pokuša, samo je radio svoj „posao“. Kada je konačno naišao autobus, preplašena devojka je ušla unutra misleći da je manijak ostao na stanici. Posle nekog vremena, izašla je na svojoj stanici i krenula ka kući, međutim tu je sačekalo neprijatno iznenađenje. Posle par minuta brzog hoda, okrenula se i ponovo ugledala manijaka koji je hodao iza nje nastavljajući tamo gde je stao.

Dobili smo i opis manijaka, i na opšte iznenađenje, ne radi se o nekom odrpanom klošaru, već je bio sasvim pristojno obučen u pantalonama i kaputu.

Tagovi:

Pročitajte još: