SIN OTKRIO UBICU SVOJE MAJKE: Jelena ubila penzionerku iz Zemuna, sudija bio zapanjen iznošenjem ključnog dokaza

KLJUČNI dokaz da je Jelena Špagović usmrtila penzionerku Majdu Garović iz Zemuna pronašao je baš njen sin Dejan Garović. On je kao inžinjer elektrotehnike iskoristio svoja znanja i došao do dokaza koji ukazuju na optuženu. Predao ih je policiji koja ih je povezala sa drugim dokazima i tako rešila ovo surovo ubistvo u kojem je starica ubijena u svojoj kući u Zemunu, a onda prevezena u Krčedin, tamo bačena u kontejner i zapaljena. Nekoliko dana nakon prijave njenog nestanka u tom kontejneru pronađen je samo njen ugljenisani trup.

Jelena Špagović je u sudnici ranije priznala ubistvo, ali je negirala način izvršenja dela. Na jučerašnjem suđenju da ju je razotkrio upravo sin žrtve, otkrio je sudija Zoran Đorđević, kada se obrati oštećenom Dejanu Garoviću:

– Zapanjen sam na koji ste način ispratili komunikacije vaše pokojne majke i sve otkrili – rekao mu je sudija. – Mislim da bi neki ljudi iz policije trebalo da dođu kod vas na obuku. Mi imamo Odeljenje za visokotehnoloski kriminal, ali ovo kako ste vi radili je za divljenje.

Dejan Garović je kao oštećeni svedok ispričao da je to jutro otišao u Nemačku na poslovni put, da je usput majci slao poruke na koje mu nije odgovarala, a da ga je otac koji je iz vikendice taj dan došao kući, popodne obavestio da je nigde nema. On je kazao da je optuženu Jelenu Špagović znao samo iz viđenja preko ograde, jer su bili komšije i da nije znao da joj je njegova majka pozajmljivala novac.

Novosti

Tagovi:

Pročitajte još: