Siniša Ercegovčević novi direktor FK Zemun

Uloga prvog operativca, odnosno direktora, trebalo bi da bude poverena Siniši Ercegovčeviću

Bilo je uspeha u ovom veku, bilo je i zemunskih igrača koji su pravili lepe transfere i privlačili pažnju Crvene zvezde i Partizana, poput Nenada Milijaša. Bilo je i borbe za sam vrh tabele, ali su poslednje godine uglavnom prošle u agoniji kluba iz Gornje Varoši, koji iza sebe ima lepu armiju navijača.

Zemun je u proteklom periodu bio pravi „jo-jo“ klub. Ulazak u elitu, tavorenje u drugoj ligi, pa ispadanje u treći rang. Tako je bilo i u sezoni za nama. Suočavali su se Zemunci sa brojnim problemima, najviše finansijskim. I na kraju nisu uspeli da sačuvaju status u Prvoj ligi Srbije.

Vreme je za novo resetovanje, i pokušaj da se od Zemun napravi ozbiljan klub. I kako se može čuti u Ugrinovačkoj ulici se spremaju velike promene. Prema pojedinim informacijama za novog direktora kluba biće izabran Siniša Ercegovčević, loklani biznismen, koji je pokazao spremnost da se uhvati u koštac sa brojnim problemima.

Prvi i najvažniji: novo rukovodstvo moraće da sanira preko 30 sudskih sporova zbog finansijkih dugovanja, kako bi mogla da se dovedu pojačanja. Takođe, novo rukovodstvo predvođeno Ercegovčevićem namerava da mnogo energije i sredstava uloži u dovođenje novih igrača i razvoj omladinske škole, koja je kroz bogatu istoriju bila zaštitni znak Zemuna.

I to nije sve. Ercegovčević najavljuje burne dane i brojne smene ljudi koji su doprineli da Zemun bude u teškoj poziciji.

Očekuje nas vrelo leto u Gornjoj Varoši.

Mozart

Tagovi:

Pročitajte još: