SPREMITE ZALIHE: Sledeće nedelje ove ulice u Zemunu bez vode

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Zemun od utorka, 22. novembra do subote, 26. novembra. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači:

– 22. i 23. novembra – u delu rejona oivičenom ulicama Džona Kenedija, Kej oslobođenja, Novogradskom i Zlatiborskom, kao i u delu rejona oivičenom ulicama Novogradskom, Pregrevica, Cara Dušana, Banatskom, Ugrinovačkom, Rada Končara i Prvomajskom;

– 23. i 24. novembra – u delu rejona oivičenom ulicama Zelengorskom, Zlatiborskom, Prvomajskom, Rada Končara, Ugrinovačkom, Vojni put, Kupreškom i Atanasija Pulje;

– 24. i 25. novembra – u naseljima Nova Galenika i Zemun polje;

– 25. i 26. novembra – u naseljima Batajnica i Busije.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, stoga iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Tagovi:

Pročitajte još: