Stanovnici Ulice Stari soko salaš dobiće propisanu naknadu

Dok su stanari kuća u Zemunu, predviđenih za rušenje zbog izgradnje pristupne saobraćajnice ka fabrici vakcina “Sinofarm” koja treba da se gradi u toj opštini, zabrinuti da li će nakon rušenja imati adekvatan krov nad glavom iz Skupštine grada Beograda poručuju da će svi dobiti propisane naknade zbog eksproprijacije njihovih objekata.

Redakciji “Demostata” ovih dana obratili su se građani koji žive u zemunskoj ulici Stari soko salaš, koja se nalazi u istoimenom naselju, gde je planirano da nikne put ka fabrici vakcina.

– Još 28.juna stanari koje žive ovde dobili su rešenje za eksproprijaciju i poziv Direkcije za građevinsko zemljište Beograda da se narednog dana pojavimo na raspravi u opštini Zemun. Nakon komunikacije sa predstavnicima Direkcije za građevinsko zemljište dobili smo definitivnu potvrdu da će naši stambeni objekti biti predmet eksproprijacije zbog izgradnje saobraćajnice ka budućoj fabrici vakcina „Sinofarm“. Obavešteni smo da je rušenje objekata planirano oko 12. avgusta i da ćemo uskoro biti pozvani na pregovore u samu direkciju – pričaju građani koji su se obratili redakciji “Demostata”.

Tagovi:

Pročitajte još: