Pretraga
Close this search box.

Šuša ubijen iz osvete zbog ranjavanja Četnika? Otkrivamo detalje brutalne likvidacije u Zemunu

Sumnja se da Zemuncu nije bila oproštena pucnjava uz daleke 2012. kada je na putu Stara Pazova – Inđija došlo do oružanog obračuna

Čekali ga da izađe? Milan Šuša (39) iz Zemuna brutalno je likvidiran pre više od nedelju dana ispred svoje kuće, kada ga je maskirani napadač izrešetao nasmrt! Sumnja se da je reč o osveti, a prema nezvaničnim informacijama, Šuši nije bilo oprošteno ranjavanje Milana Četnika (30) daleke 2012. godine! Maskirani napadač je usmrtio Milana u subotu 17. februara, oko 10 ujutru, u Kumanovskoj ulici u Zemunu, a nadzorne kamere su snimile mafijaško ubistvo i ubicu koji ga ga je vrebao iz zasede. Sumnja se da je egzekutor danima pratio Milana i čekao pravi trenutak da ga likvidira. Milan je isterao svoj automobil iz dvorišta i dok je zatvarao kapiju s leđa mu je prišao napadač.

Kako smo ranije pisali, Šuša je još zatvoru saznao da mu se sprema likvidacija, zbog čega je posle izlaska bio poprilično obazriv. Navodno je još tada saznao da mu nije bio oprošten jedan incident.

Kako saznajemo, Šuša je uhapšen u septembru 2009. u Nišu, gde se sa saučesnikom sakrio posle bacanja bombe kašikare na zgradu TV Pinka. Do bombaškog napada je došlo nakon svađe Šuše i njegovog prijatelja sa radnikom obezbeđenja Pinka, posle čega su se vratili i bacili bombu.

Ubica se krije navodno u Bosni?

Milan je likvidiran dva meseca nakon što je izašao iz zatvora, a sumnja se da je njegov egzekutor pobegao u inostranstvo. Kako je Alo! već pisao, prema nezvaničnim informacijama, napadač je navodno na teritoriji BiH, a svoj beg je uspeo da realizuje preko graničnog prelaza Mali Zvornik. On je u drugu državu prešao s lažnim dokumentima koje je najverovatnije ranije pribavio.

– Posle brutalnog ubistva napadač je navodno, prema ranijem planu, seo u automobil s pomagačem koji ga je čekao. Uspeo je da pređe granicu s lažnim dokumentima. Znao je da u Srbiji nije bezbedan, a egzekutori u tim trenucima biraju neko mesto u okruženju za koje pretpostavljaju da je skrovito – navodi naš izvor.

– U Bosni i Hercegovini ubica je smešten u štek koji je unapred bio obezbeđen. Namerno je izabran manji grad gde su šanse da ga neko sretne svedene na najmanju moguću meru. Od logističke podrške, tačnije njegovih jataka, dobija podatke iz Srbije, a nije isključeno da će svoj beg nastaviti u neku drugu evropsku zemlju – objašnjava naš sagovornik upućen u ovaj slučaj.

Nakon napada oni su pobegli, a uhapšeni su nekoliko dana kasnije u štek-stanu u Nišu, kada je pronađeno i oružje.

Za ovaj bombaški napad osuđen je na pet godina zatvora, a dok je čekao na izdržavanje kazne, on je krajem 2012. godine bio učesnik incidenta koji se desio na putu Stara Pazova – Inđija. U jednom automobilu bio je Milan Četnik (30), a u drugom pokojni Nikola Serdar i Milan Šuša (28).

– Prema operativnim saznanjima kojima je policija raspolagala, na putu Stara Pazova – Inđija desila se pucnjava u kojoj je tada ranjen Četnik. On je prevezen u bolnicu, gde je rekao ko je na njega pucao – kazao je tada izvor blizak istrazi, a prema novim nezvaničnim informacijama, postoji mogućnost da mu je upravo taj davni incident došao glave.

– Sumnja se da je brutalno likvidiran zbog pucnjave iz 2012. kada je ranjen Milan Četnik. Spekuliše se da je njegova ekipa čekala sve ovo vreme da Šuša izađe iz zatvora kako bi mu se osvetili. Međutim, još nema zvaničnih informacija ko stoji iza napada na Šušu, s obzirom na to da je napadač u bekstvu. Policija ispituje sve njegove kontakte i komunikaciju nakon što je izašao sa robije – navodi izvor.

Tagovi:

Pročitajte još: