Pretraga
Close this search box.

SUTRA BEZ VODE OVI POTROŠAČI U ZEMUNU

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 26. juna, od ponoći do 18 sati potrošači u Zemunu imaće umanjen pritisak i prekid u vodosnabdevanju.

Bez vode će biti sledeće ulice i naselja: Vojni put 1, Vojni put 2, Altina, Nova Galenika, naselje za pripadnike službi bezbednosti, naselja uz Batajnički drum, Industrijska zona i potrošači uz auto-put za Novi Sad, Batajnica, Zemun Polje, Šangaj, Busije, Ugrinovci, Plavi horizont, deo auto-puta za Zagreb oko ”Grmeča” i ”Ikarbusa”.

Umanjen pritisak i prekide u vodosnabdevanju imaće blok oivičen spoljnom magistralnom tangentom od pruge do Pupinovog mosta, Pregrevicom, Novogradskom, Đorđa Pantelića, Dr Nedeljka Ercegovca, Grmečkom, Lešnikovom, Orahovog lista i delom pruge od spoljne magistralne tangente do Ulice orahovog lista.

JKP ”Beogradski vodovod i kanalizacija” će obezbediti pijaću vodu u auto-cisternama, a potrošači se mole da pripreme neophodne zalihe vode.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP ”Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs

Tagovi:

Pročitajte još: