Sutra u Zemunu počinje Festival vina!

Ova manifestacija održaće se 4. i 5. septembra od 17.00 časova, na Velikom trgu u Zemunu, u saradnji sa Savezom vinara i vinogradara Srbije. Ove godine festival debituje i imaće veliki broj vinarija iz cele Srbije. Cilj ove manifestacije je da se predstave vinari iz cele Srbije. Za oba dana su planirane i različite manifestacije, za ljubitelje muzike mjuzikli i Džez bend, a za ljubitelje glume, predstave.

PROGRAM

4. septembar

17 časova – Otvaranje manifestacije (Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa domaćim vinima iz cele Srbije, osim degustacije vina i hrane imaće šansu da uživaju u pozorišnom i muzičkom programu).

18 – 20:30 č. – Džez bend Dragana Ćalina.

20.30 – 22 č. – Veče mjuzikla (muzičke numere u periodu između 30-tih i 80-tih godina prošlog veka). Numere izvode pevači i glumci Miljana Gavrilović, Srna Đenadić, Miona Marković, Tatjana Dimitrijević, Katarina Bogićević, Dušan Šarenac, Đorđe Kreća, Žarko Stepanović…).

22 – 24 č. – Sky Limit bend na čelu sa Dušanom Šarencem, bivšim pobednikom takmičenja “X Faktor Adria Show-a“.

5. septembar

17 č. – Degustacija vina i hrane.

18 – 20.30 č. – Džez bend Milana Petrovića.

20.30 – 22 č. – Predstava “Biće što biti mora“, komedija (radnja se odigrava u jednoj zemunskoj kafani na početku dvadesetog veka u kojoj glumci kroz različite likove dočaravaju boemsku atmosferu tog vremena. Igraju: Miljana Gavrilović, Đorđe Kreća, Ana Đorđević, Tijana Dimitrijević i Bogdan Bogdanović).

22 – 22.30 č. – Defile poznatih ličnosti crvenim tepihom kroz Gospodsku ulicu do Velikog trga, odnosno centralne fontane. Događaj prati Džez bend.

Tagovi:

Pročitajte još: