SVEČANI KONCERT ZA DAN MUZIČKE ŠKOLE ”KOSTA MANOJLOVIĆ” U ZEMUNU

Posle 83 godine postojanja i rada zemunska Muzička škola ”Kosta Manojlović”, jedna je od najvećih i najuspešnijih ne samo u Srbiji, sa više od hiljadu učenika i kolektivom od 144 zaposlenih, predstaviće na 14 mešovitih koncerata najuspešnije učenike i njihove profesore, kao i sve odseke i obrazovne ”profile”.

Druga u nizu muzičkih svetkovina održana je 5. decembra u svečanoj sali škole, u kojoj su posle podele specijalnih nagrada i priznanja najboljim muzičkim pedagozima sa svih odseka nastupili njihovi talentovani učenici. Koncertu su prisustvovali članovi Veća Gradske opštine Zemun Boško Radovanović i Marko Raić.

Stepanov Timofej na violi, Iva Rakočević i Nataša Kovačević na violini, Katarina Dunjić, Nemanja Budić, Lila Stanojević, Ivona Terzić i klavirski duo Saša Opsenica i Marko Stević na klaviru, Kvartet ”Nova vizija”(Lazar Simović, Lazar Jončić, Maja Blanuša, Dimitrije Petrović), Damjan Vojvodić na trubi, Nina Perišić – solo pevanje, Duo ”2L”, Vuk Vukajlović na gitari, Dimitrije Petrović na harmonici, Jana Stojaković na flauti priredili su svojim roditeljima, drugovima i gostima nezaboravnu muzičku avanturu kroz virtuozno izvedenu klasiku.

Tagovi:

Pročitajte još: