Svedočio brat žene iz Zemuna koju je hirurg sa VMA tukao nedeljama

U slučaju Nikole Ostojića (48), hirurga sa VMA, koji je osumnjičen da je tukao suprugu I. O. (42) 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu, danas je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, u svojstvu svedoka, saslušan njen brat.

On je potvrdio sestrinu tvrdnju da ju je muž maltretirao, gotovo u potpunosti. Brat je u tužilaštvu rekao da o nasilju svog zeta nad sestrom ima posredna saznanja, odnosno da mu je ona, u više navrata slala SMS poruke u kojima se žalila. Brat tvrdi da još poseduje te poruke i da će ih dostaviti tužilaštvu. Došao je po Ivaninom pozivu, nakon incidenta, da pomogne sestri koja je imala teške povrede.

„Nikola Ostojić uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem“, saopštili su iz tužilaštva.

Ivana O. je, inače, tvrdila da ju je suprug brutalno pretukao, zbog čega je zadobila brojne podlive, modrice i povrede, od kojih najtežu na ruci, koju je nedavno i operisala. Njen oporavak dobro teče i uskoro će i ona biti saslušana, u svojstvu oštećene, u nadležnom tužilaštvu.

Tagovi:

Pročitajte još: