„TAJ KO JE NARUČIO UBISTVO MOŽDA MI DOLAZI U KUĆU!“ Udovica Milana Šuše iz Zemuna prvi put govori o svom mužu

Šuša je još u zatvoru saznao da mu se sprema likvidacija.

Posle 40 dana od zločina u Zemunu kada je Milan Šuša (39) likvidiran u klasičnoj sačekuši ispred porodične kuće, njegova supruga Nataša Šuša u ispovesti za beogradske medije kaže da je izjeda to što se ubica još uvek slobodno šeta.

– Taj ko je naručio ubistvo možda mi je dolazio i u kuću?! Uhapšene su dve nebitne osobe, koje se brane ćutanjem, a od poručioca ni traga. Grize me što je ubica još uvek na slobodi, ali sam dobila uveravanja da ne brinem. Potvrđeno mi je da se osumnjičeni samo privremeno pritajio i da će uskoro biti uhapšen. Biću mirna tek kada saznam ko je poručio ubistvo mog Milana i ko je ubica – kaže za Alo! Nataša Šuša, koja je rodila drugo dete dok je njen muž bio u zatvoru jer je od prvog dana bila uz njega.

– I dalje ne verujem šta se desilo…. Tatu smo čekali toliko dugo i na kraju je naša sreća trajala samo dva meseca i jedan dan… Naš sin svakog dana čeka svog tatu da ga vodi na trening…. Kako deci da objasnim da tate nema? Ćerka je velika i uvek se potrese kada na sajtovima vidi snimke ubistva… – priča Nataša, i suzdržava se da ne zaplače pred sinom koji se igrao u sobi.

-Moj Milan je bio jak i neustrašiv čovek… Kada je izašao na slobodu nije se odvajao od ćerke, sina i mene. Hteo je svuda da idemo zajedno. Obožavao je sport i gledao da svi iz njegovog okruženja budu usmereni ka sportu i zdravom životu. Tako je i našeg sina koji ima samo tri godine vodio na svaki svoj trening i želeo da raste u tom sportskom duhu… Bio je natprosečno inteligentan, mnogi ne znaju da je govorio pet stranih jezika, da je izvrsno crtao, pisao poeziju… – navodi sagovornica.

U zatvoru dobio dojavu da mu se sprema likvidacija!

Šuša je još u zatvoru saznao da mu se sprema likvidacija. Bio je osuđen na 11 godina zbog pokušaja ubistva. On je iz Sremske Mitrovice „kao potencijalno opasan“ prebačen u „srpski Alkatraz“ u Padinskoj Skeli, a odatle u niški kazamat, gde je ostao do poslednjeg dana robije. Na slobodu je izašao 15. decembra 2023. godine.

Tagovi:

Pročitajte još: