Home Društvo Tattoo majstor pomaže maloj Aleksandri (2) iz Zemuna

Tattoo majstor pomaže maloj Aleksandri (2) iz Zemuna

486
0

Koliko puta ste pomislili „sirota deca, voleo bih da uradim nešto, ali kako ja mogu da pomognem“. Odgovor na ovo pitanje dao je Filip Reljić, majstor za tetovaže. On je na naslovnoj strani Alo! pročitao da je iz pekare u Zemunu ukradena kutija za donacije Aleksandri Uzelac (2), kojoj je novac neophodan za lečenje.

Znao sam da je to to. Već duže vreme sam hteo da napravim neku humanitarnu akciju, ali nisam znao kome da je posvetim. Vaš tekst mi je bio kao znak i odlučio sam da će pomoć otići Aleksandri. Organizovao sam dan u kom sam sve tetovaže radio upola cene, a sva zarada ide za lečenje devojčice – kaže Filip za naš list.

Kako kaže, celog dana radio je bez prestanka samo da bi se sakupilo što više novca.

Bio sam kao na traci. Ne bih uspeo bez sestre Sare i devojke Maše, koje su u jednoj prostoriji raspoređivale i pomagale klijentima, dok sam ja u drugoj radio bez pauze. Na kraju dana bilo je 27 tetovaža, što je ogroman broj za jedan dan i znatna suma – objašnjava on.Juče je novac uplaćen na Aleksandrin račun, a danas će Filip na svoj Jutjub kanal postaviti video o tome kako je protekao ovaj buran dan koji je posvetio humanosti i dečjem zdravlju.

alo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here