Pretraga
Close this search box.

„Toliko ju je tukao da joj je vilica upala u usta“! Devojka iz Zemuna koju je nasilnik držao zatočenu prolazi pakao

Ženi koju je partner, kako se sumnja, četiri dana držao zatočenu u kući u Obrenovcu, je narušeno zdravlje.

Žena (36) iz Zemuna koja je teško povređena kada ju je, kako se sumnja, emotivni partner N. G. (41) iz Bariča držao četiri dana zatočenu u kući kod Obrenovca, a zatim je zverski pretukao i mučio toliko da je jedva ostala živa, ima komplikacije i njeno zdravstveno stanje je narušeno.

Kako se saznaje, žrtvino zdravstveno stanje se zakomplikovalo i sada je pod dodatnom terapijom. Inače, nakon brutalnih batina, kako se sumnja, ženi su lekari morali da izvade slezinu. „Ima strašne povrede i na svu sreću je živa, ali sada su se desile promene nakon što joj se rez koji ima od grudnog koša do ispod stomaka infircirao. Taj veliki rez preko celog prednjeg dela tela se inficirao“, kaže majka povređene žene.

Prema rečima majke, žena ide na previjanje svaki dan. „Prekjuče je došla kući i žalila se da joj je loše i da ima bolove u predelu stomaka. Pošto je cela u zavojima to nije moglo da se vidi, pa smo juče na previjanju videli da je došlo do komplikacije koja je ubrzo sanirana“, ispričala je majka.

Kako dalje navodi ona i dalje ima temperaturu i loše se oseća. „Moja ćerka leži u krevetu i veoma je iscrpljena, jako joj je teško jer trpi i te dodatne bolove. Njen lekar i medicinske sestre koji jako vode računa o njoj su divni ljudi i pomažu nam da se ona u ovim teškim trenucima što brže i bolje oporavi. Problem je i ta slezina, ma znate šta, ja sam spremna i da joj dam moju slezinu ako treba. Ja sam se naživela, a hoću da uradim sve za moje dete“, kaže majka povređene.

Sagovornica kaže da je i dalje van sebe i da ne može da veruje kroz koju dramu je prošla i prolazi njena ćerka. „Pa kakav je to čovek koji je bio spreman da nekog ubije. Monstrum koji u svojoj spavaćoj sobi drži sekiru. Pa šta će mu sekira pored glave… Hvala Bogu moje dete je preživelo, ali toliko je unakazio da joj je gornja vilica upala unutra u usta. To je nemoguće kako moje dete izgleda, monstrum joj je pomerio zube od batina“, kaže neutešna majka.

Nada se da će osumnjičeni biti adekvatno kažnjen. „Pošto je on bio spreman da sudi da li će neko biti živ ili ne, sada njemu treba da se sudi i da ga osude da više ne može nikome da uništi život. Treba da ga osude i da radi za ovu državu najgore poslove kad je bio hrabar da skoro ubije nekoga, sad treba i on da pati“, navela je.

Podsetimo, N. G. je osumnjičen da je četri dana zatočenu držao emotivnu partnerku koju je mučio, tukao i unakazio od batina koje joj je naneo sekirom, buzdovanom i palicom. Ona je od zadobijenih povreda jedva preživela i uspela da pobegne od njega. Na nagovor porodice otišla je u zemunsku bolnicu i prijavila nasilnika. Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu vodi istragu i njemu je određeno zadržavanje do 30 dana.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova

011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova

062304-560, od 19 do deset časova

Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Tagovi:

Pročitajte još: