Home Društvo TRAGEDIJA ZEMUNSKE PORODICE: Miloševiće razorila Korona

TRAGEDIJA ZEMUNSKE PORODICE: Miloševiće razorila Korona

1434
0

Šesnaestogodišnji dečak, sin preminulog vozača Hitne pomoći otpušten je u dobrom stanju pre pet dana sa bolničkog lečenja, potvrdila je dr Olivera Ostojić, načelnik dečje klinike KBC „Dragiša Mišović“.

Reč je o sinu Dejana Miloševića (46), čija smrt je četvrta ovog meseca u njegovoj porodici.

Sudbina Miloševića iz Zemuna potresla je Srbiju. Od kovida je u sredu preminuo dečakov otac Dejan, koji se lečio u KBC „Zvezdara“. Prethodno je, u razmaku od svega mesec dana, posledicama korone podlegla i dečakova majka, baba – majka njegovog oca Dejana – i prababa. Na bolničkom lečenju je navodno i vozačev otac, deda dečaka, koji se, srećom, oporavio od bolesti.

Šesnaestogodišnjak je hospitalizovan na pedijatriji „Mišovića“ istog dana kada je ostao bez majke, koja je izgubila borbu sa koronom.

Preminuli Dejan Milošević, koji je bio dugogodišnji radnik beogradske Hitne pomoći i njegova supruga, iza sebe su ostavili i ćerku studentkinju. Teška sudbina ove porodice izazvala je talas saučešća zaposlenih u ovoj službi koji su se opraštali od preminulih članova porodice preko društvenih mreža.

– Vest o tragediji Miloševića nas je istinski šokirala. Dejan je bio omiljeni kolega, a u radnom veku prevezao je nebrojeno teških bolesnika. Po dobrom će da ga pamte i desetine pacijenata koje je gotovo svakodnevno vozio na dijalizu – rekao nam je jedan od njegovih kolega iz Hitne.

Među komentarima na vest o tragediji njihovi poznanici naveli su da je reč o izuzetnim ljudima, koji su se zlom srećom našli u vrtlogu bolesti. Najviše emocija izazvale su sudbine dvoje dece koja su ostala bez najbližih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here