Pretraga
Close this search box.

Transvestit ubio ljubavnika u Zemunu, pa bio šokiran zbog presude!

Goran Abdulov se tereti da je 8. jula 2018. u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem ubio Marka Radovića, studenta iz Bosne i Hercegovine

Šokiran bio posle presude! Goran Abdulov (35), transvestit iz Žarkova, poznat pod imenom Jovanica Transica, osuđen je na 13 godina zatvora za ubistvo ljubavnika Marka Radovića (24)! Abdulov se očigledno nadao manjoj kazni, jer je na izlasku iz sudnice, posle izrečene prvostešene presude čuvaru dobacio: „Al’ su me rebnuli“! Goran Abdulov se tereti da je 8. jula 2018. u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem ubio Marka Radovića, studenta iz Bosne i Hercegovine. Uhapšen je 10 sati posle zločina i od tada je u pritvoru. Posle skoro četiri godina, koliko je trajalo suđenje, Abdulov je osuđen za krivično delo ubistva, iako je odbrana tvrdila da je reč o ubistvu na mah.

Abdulov je već bio osuđen za ovo delo na 13 godina zatvora, ali je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu i naložio novo suđenje.

Abdulov je teško podneo obrazloženje prvostepene presude. On je duboko disao i gledao u jednu tačku a zatim, dok je još sudija čitala presudu, pružio je ruke ka stražaru, kako bi mu stavio lisice i odveo ga. Na izlasku iz sudnice, kratko je stražaru koji ga je vodio rekao: „Al’ su me rebnuli“.

– Šta da kažem! Mnogo je i za šta… Mislila sam da će dobiti negde sedam-osam za ubistvo iz maha, al’ ga pretera. Žalićemo se normalno. Na ovome ne može da ostane. On je dobar, miran, on nije otišao tamo s namerom da to uradi, nego se eto desilo… Baš ga preteraše! Goranova situacija je specifična, a znam da Marka više ništa neće moći da vrati. U šoku sam – kazala je tada Dragica Abdulov, majka osuđenog, po izlasku iz Višeg suda.

Tagovi:

Pročitajte još: