TRANSVESTIT UBIO LJUBAVNIKA U ZEMUNU PA TVRDIO DA SE KAJE Abdulov osuđen na 13 godina, a evo koje je skandalozne stvari o njemu pričala njegova majka i šokirala sve!

Goran Abdulov se tereti da je 8. jula 2018. u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem ubio Marka Radovića, studenta iz Bosne i Hercegovine.

Transvestit Goran Abdulov (35), u javnosti poznat kao Jovanica Transica, ponovo je osuđen na 13 godina zatvora zbog ubistva bivšeg ljubavnika Marka Radovića (24), studenta iz BiH.

Abdulov je već bio osuđen za ovo delo na 13 godina zatvora, ali je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu i naložio novo suđenje.

Goran Abdulov se tereti da je 8. jula 2018. u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem ubio Marka Radovića, studenta iz Bosne i Hercegovine. Uhapšen je 10 sati posle zločina i od tada je u pritvoru. Posle skoro četiri godina, koliko je trajalo suđenje, Abdulov je osuđen za krivično delo ubistvo na 13 godina, a zatim je suđenje vraćeno na početak odlukom Apelacionog suda.

Majka osuđenog Abdulova nedavno je preminula, a inače, često je ekskluzivno pričala za Alo!

Ostale su upamćene njene izjave o izgledu njenog sina koji je u procesu operacije promene pola.

– U vezi sa terapijom nema ništa novo, ništa mu ne daju. Jako se brinem zbog toga, jer je njegov život u pitanju. On je bio zarobljena duša, to je teško objasniti ljudima. Bio je presrećan kad smo uspeli da započne prelazak u ženu državnim putem i da počne terapiju. Oblačio se kao žensko, bio je atraktivan, lepota jedna, bre! U Železniku, bre, ne znam da je bilo takve devojke koliko je bio lep. Jedino je imao problem sa kosom, morao je da nosi perike. To je zato što je pušio. U toku terapije nije smeo da puši, a uzimao je po dve kutije cigareta. Atributi – savršenstvo! Imao je ukusa da se obuče i našminka… Ma kad prođe ulicom – kao vila! Kao žensko je bio kao avion. Znate koliko je on poruka imao preko onih oglasa, tako se upoznavao s ljudima. Imao je masu ljudi koliko je bio lep – pričala je Abdulova, a zatim je često izražavala i zabrinutost za njega jer je sam u sobi sa muškarcima, ali je strahovala i da ne izvrši smaoubistvo:

Teško mi je i jako se brinem, jer je Goran sada sam u ćeliji sa desetoricom muškaraca. Kao majka se plašim, a on neće ništa da mi kaže da se ne sekiram. On se ne žali, a naravno, zdravo razmišljam, on je žena sam s njih desetoro, kako li je njemu. Azilanti su tu bili neki, pa valjda su ih izbacili, nemam pojma, neće on meni da priča. Sigurno neko pokuša da mu nešto prebaci, uzimaju mu cigarete, a sad „ono drugo“ nije mi posebno pričao, ako ga nešto i pogađa, on neće da mi kaže. Zaista mi se nije žalio, ovo sam ja zabrinuta. Njih desetoro, a on žena u duši. Plašim se da ne digne ruku na sebe, to se majka plaši. Gledam kako reaguje, kaže: „Kad se setim šta sam uradio, dođe mi da se ubijem“. Kaje se i ponavlja: „Je l’ moguće da sam ja to uradio!“ – pričala je ona.

Takođe se često žalila kako se Goran Abdulov ugojio u zatvoru i da ima veliki stomak i zadnjicu, a presrećna je bila kada je Abdulovu, kako je ona tvrdila, bilo dozvoljeno da dobije ženska lična dokumenta. Tada je rekla da je Goran izabrao ime Snežana.

– Goran je dobra duša, voli životinje! On se čak ne seća da je uradio to što je uradio, verujte mi! Kad biste ga videli, ne biste mogli da poverujete da je on mogao da uzme nož u ruke! On je grcao, trpeo diskriminaciju, otac ga nije prihvatio, kao ni društvo… Valjda se to kupilo, kupilo i puklo! E, sad, treba objasniti sudu da on nije jedan običan transvestit. On je hteo da se ubije te noći, popio je tablu „bensedina“ kad je došao kući. Ošamućen, nije ni znao šta priča. Nadam se da će se utvrditi da je to bila samoodbrana – pričala je ona.

Tagovi:

Pročitajte još: