Претрага
Close this search box.

TURBULENTNO! Šamarao ženu nasred ulice u Zemunu: Oborio je na pod i pocepao donji veš!

Prolaznike u Zemunu šokirao je talas nasilja koji je sprovodio M.J. (42). Muškarac je, kako saznajemo, na ulici zlostavljano i mučio bivšu ženu (46). Ali ubrzo je stigla osveta. Nasilnik je, nezvanično, zaustavio bivšu parnerku na ulici u Zemunu gde je pokušao da je poljubi. Međutim, ona ga je odbila. A onda je usledio talas bolesnog ponašanja. Izrevoltiran zbog njene reakcije, počeo je da je vređa, naziva pogrdnim imenima i psuje. U jednom trenutku naočigled mnogobrojnih prolaznika čak ju je počeo jako i udarati. Umesto da prekine zlostavljanje , M.J. je postajao sve agresivniji.

Ponašao se odvratno, a ona nije mogla da se odbrani.

– Od siline udaraca nesrećna žena je pala na pod. Tada je pobesneli muškarac počeo da je hvata za grudi i za polni organ. Ne obazirujući se na svedoke nemile scene on ju je pocepao donji veš. Što je ona jače zapomagla, to ju je on jače šutirao i udarao. Veće krvoproliće sprečila je policija – kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Nesrećna žena primljena je u bolnicu.

A on se nadao da će se izvući, ali ipak stigla ga je ruka pravde – uhapšen je.

Prema našim informacijama, njemu je u utorak određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će danas biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Tagovi:

Pročitajte još: