TUŽITELJKU NAZVALA GADUROM I OPSOVALA JE: Težak skandal na suđenju Jeleni (27) za ubistvo starice iz Zemuna

Porodica Jelene Špagović (27), koja se sumnjiči da je 15. juna 2019. ubila penzionerku Majdu Garović (80), napala je u hodniku Palate pravde zamenicu višeg javnog tužioca u tom predmetu.

U pauzi suđenja sestra optužene prišla je tužiteljki, nazvala je gadurom, opsovala je i navodno joj zapretila. Veći incident sprečila je sudska straža, koja je Špagovićkinu sestru izbacila iz zgrade.

Sram bilo njenu sestru, ubila je ženu, otac joj se ubio zbog onoga što je uradila, neka kaže zašto je brat ne obilazi u zatvoru – dobacio je neko od prisutnih, aludirajući na oca Jelene Špagović Sašu Dujovića, potpredsednika Srpske desnice, koji je preminuo krajem jula.

Inače, Jelena Špagović priznala je da je ubila staricu s kojom se družila i od nje pozajmljivala novac, ali je rekla da koristoljublje nije motiv

Majda je došla kod mene i posvađale smo se, zapretila je da će mužu reći da mi je pozajmila novac. Gurale smo se i ja sam uzela šolju i udarila je. Počela je da krvari, pao mi je mrak na oči, izgubila sam kontrolu. Udarila sam je i činijom – izjavila je i rasplakala se, tvrdeći da se psihički oseća loše, naročito otkako joj je umro otac.

Kurir.rs/ J. S.

Tagovi:

Pročitajte još: