TV EMISIJA: VUKAŠIN VAS VODI U ZEMUN! Ne propustite priču o mestu gde je Beograd sakrio svoju dušu

U današnjoj epizodi vaš omiljeni avanturista vodi vas u Zemun.

Šta sve morate videti u Zemunu, koje priče o njemu sigurno do sada niste čuli i da li su Zemunci toliko „opaki“ kao što se misli, Vukašin Grozdanić otkriva u novoj epizodi emisije „Kojekude po Srbiji“ danas u 13.30 časova na Kurir televiziji.

U ovom delu grada postoji balkanska građevina koja je nekada bila kafana, a datira još iz doba Osmanlija te nema sumnje da ćete imati priliku da zavirite u prave kafanske priče. Milenijumska kula je neizostavni deo priče, kao i Nikolajevska crkva, a otkrićete i neobične stvari kao što je crkva sa petoro vrata, ali i pruga koja od nigde vodi ka ničemu.

Vukašin se kretao i lagumima, saznao gde je bio nekadašnji zemunski korzo i otkrio sve lepote ovog šarmantnog dela Beograda, koji je poznat po tome što je bogat istorijom i interesantnom geografijom.

Ukoliko ste sigurni da znate baš sve o Zemunu, Vukašin će vas razuveriti i razotkriti nove priče, ali vas i upoznati sa mnogim poznatim i manje poznatim mestima.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije „Kojekude po Srbiji“ na Kurir televiziji danas u 13.30 časova. Pričaće se!

Tagovi:

Pročitajte još: