Predstavnici GO Zemun predstavljaju javne pozive NSZ

Predstavnici Gradske opštine Zemun u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – filijalom Beograd predstaviće u petak, 7. aprila u 10 časova u sali u Kosovskoj broj 9 javne pozive za 2023. godinu.

U neposrednom kontaktu sa poslodavcima i njihovim predstavnicima, kao i stručnjacima iz Opštine koji su nadležni za realizaciju programa i mera aktivne politike zapošljavanja, nezaposlenima sa evidencije NSZ Zemun biće detaljno objašnjen svaki od javnih poziva – konkursa za finansiranje programa i mera aktivne politike zapošljavanja raspisanih za ovu godinu, kao i usluge.

Prateći dinamično tržište radne snage i trendove u zapošljavanju, državna briga posebno je usmerena ka programima za mlade i obrazovanju fleksibilnih stručnjaka, kadrih da se brzo prilagođavaju novinama, kao i osmišljavanju programa zapošljavanja teže zapošljivih kategorija.

Mogućnost otvorene i direktne diskusije između poslodavaca i prijavljenih na evidenciju NSZ, za koju su i opština i NSZ obezbedile optimalne uslove prilika je da se na najbolji mogući način formira svojevrsna berza kadrova usaglašena sa potrebama poslodavaca.

 

 

 

Tagovi:

Pročitajte još: