U veselijem autobusu se Zemunci dugo nisu vozili

Na ruti Crveni krst-Zemun, kuda se proteže autobuska linija 83, svakodnevno se vozi veliki broj Beograđana. Put dovoljno dugačak da se tokom njega mogu videte razne scene u saobraćaju, čak i neobični putnici. Jedan od njih nedavno je prikupio simpatije putnika, ali i korisnika društvenih mreža.

Dok su se jedni pitali da li je raspevani čovek na snimku nastalom upravo u popularnoj osamdesettrojci popio koju čašicu više ili „izmešao lekove“, drugi su oduševljeno slušali njegov repertoar.

Hitovima „Ti si moja čokolada“ i „Sve ove godine“ uz pomalo đuskanja muškarac, koji je stajao između sedišta, uveseljavao je putnike na ovoj liniji, a kako svedoče korisnici mreža, neretko to radi i u drugim autobusima.

Komentari na ovu scenu objavljenju na Instagramu su se nizali, a pala je i pokoja pohvala na račun glasa ovog veselog putnika.

A šta ga uvo boli realno, ionako su svi namrgođeni i nadrndani, malo pozitive i vedrine fali svima. Bolje mu i da malo zapeva nego da se pofajta s nekim za mesto“, „I to vrlo kvalitetan vokal“, „Kakav car. Negde drugde u svetu bi mu se svi pridružili , a ovde samo da se ismejava“, „Neka je veseo, samo da nije vulgaran i da dobacuje damama, neka peva, pa makar i pijan bio, ko peva zlo ne misli“, „Dobro peva“, „Malo više ovakve atmosfere u prevozu“, „Bolje i da peva nego da se svađa“, „Bravo care“, „Ima dobar muzički ukus“, „E da je više ovakvih objava… Carina… Pozitivac, svaka čast“, glasili su neki od komentara.

Tagovi:

Pročitajte još: