U Zemunu održane „Male olimpijske igre“

U organizaciji Omladinskog sportskog saveza Zemuna, koji sprovodi Projekat ”Školski sport”, a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun, u OŠ ”Mihajlo Pupin”, 10. maja su održane opštinske Male olimpijske igre za učenike prvog, drugog i trećeg razreda osnovnih škola.

Među prvacima, u atletskim disciplinama, na poligonu spretnosti i svestranosti, najuspešnije su bile ekipe osnovnih škola ”Svetozar Miletić”, ”Lazar Savatić” i ”Majka Jugovića”.

Najbrži, najspretniji i najokretniji tim drugog razreda je iz OŠ ”Svetozar Miletić”, a prate ga đaci iz OŠ ”Lazar Savatić” i OŠ ”Branko Radičević”.

U kategoriji učenika trećeg razreda održana su takmičenja za dečake i devojčice. Najuspešniji mali olimpijci su iz OŠ ”Svetozar Miletić”, potom iz OŠ ”Majka Jugovića”, dok su treće mesto podelili olimpijski timovi OŠ ”Mihajlo Pupin” i OŠ ”Branko Radičević”.

Na Malim olimpijskim igrama najbolji plasman u trećem razredu postigle su devojčice iz OŠ ”Svetozar Miletić”, drugo mesto su osvojile učenice OŠ ”Majka Jugovića” i treće iz OŠ ”Mihajlo Pupin”.

Tagovi:

Pročitajte još: