U Zemunu organizovana prijava za penzionerske kartice

U prostorijama Mesne zajednice Batajnica 24. aprila službenici Gradske opštine Zemun i Nacionalne službe zapošljavanja – Odeljenja Zemun, sa članovima Veća GO Zemun Vladimirom Kostićem, Vukašinom Bojovićem, Boškom Radovanovićem, Đorđem Dukićem i koordinatorom za nacionalne manjine Ivanom Bimbašić pomagali su penzionerima da se prijave i registruju za novu penzionersku karticu. Svi su oni bili tu da daju odgovor na sva pitanja i dileme i objasne koristi, uštede i povoljnosti i akcije koje će im kartica nove generacije omogućiti od 1. oktobra, kada će zvanično početi da se upotrebljava.

”Preko mesnih penzionerskih udruženja uputili smo poziv za prijavu i registraciju za penzionerske kartice i odziv je više nego masovan. Istu akciju organizovali smo već u Mesnoj zajednici u Zemun Polju i naišla je na odličan odziv, te ćemo nastaviti i u Ugrinovcima i Novoj Galenici.

Ovo je način da uslugu približimo penzionerima, da ne bi dolazili u Zemun, gde takođe svakodnevno radi poseban šalter za prijavu za penzionersku karticu”, kaže Vladimir Kostić, član Veća GO Zemun.

Tagovi:

Pročitajte još: