U ZEMUNU TRI KRIMI NAPADA ZA SEDAM DANA: Pištoljem mu razbili glavu, zapalili auto i pucali u kola!

U Zemunu u delu u kojem se nalazi ulica Akrobate Aleksića u roku od sedam dana dogodila su se tri „krimi napada“.

Naime, I. S. napadnut je pištoljem u Zemunu pre dva dana kada su ga sa dvoja kola presreli A. E., A. O. i A. S. koji su braća.

Kako saznajemo, oni su mu presekli put u ulici Ugrinovački put kod Akrobate Aleksića i, prema njegovim rečima, udarali pištoljem u glavu.

On je sa vidnim povredama glave sutradan otišao u policijsku stanicu u Zemun i prijavio slučaj koji je predat nadležnom tužilaštvu, piše Telegraf.

– Prema njegovim rečima, to su braća i kaže da su ga udarali u glavu, ali da ne zna motiv tog napada – rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Sve se odigralo oko 3:30 noću, nakon čega je on otišao u Urgentni centar.

Kako nezvanično saznajemo, svi akteri ovog slučaja imaju dosijee.

Potom, juče se pojavio snimak paljenja automobila „dačija“ koji koristi A.D. (19) u Zemun Polju.

Vozilo je izgorelo na parkingu u Ulici Akrobate Aleksića gde se prošle nedelje dogodila i pucnjava u kojoj na svu sreću niko nije ranjen.

– Kamere sa okolnih zgrada snimile su trenutak paljenja vozila. Na njima se vidi kako napadač dolazi sa automobilom i iz flaše sipa gorivo kojim posipa vozilo koje se nalazi na parkingu. Piroman zatim beži u nepoznatom pravcu- kaže izvor.

Inače, pre osam dana u istoj ulici dogodila se i pucnjava. Povređenih nije bilo, a pucano je u jedan automobil. Nije poznat razlog niti počinilac.

 

 

Tagovi:

Pročitajte još: