UHAPŠEN MANIJAK U ZEMUNU, PORUČIO DA SE NE PLAŠI POLICIJE!

Manijak iz Batajnice (24) uhapšen je pre dva dana po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da je uhodio, proganjao i polno uznemiravao devojke u Batajnici, saznaje „Blic“.

Njemu se na teret stavlja šest krivičnih dela: tri za ugrožavanje sigurnosti, dva za proganjanja i jedno za polno uznemiravanje.

Kako saznajemo, on je saslušan i tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor, koji je sud usvojio.

Podsetimo, on je na društvenim mrežama kačio privatne fotografije tinejdžerki iz Batajnice nakon čega je pravio klipove sa njihovim veštački generisanim izjavama. Za sve to vreme on se krio iza naloga na mrežama, fiktivnog imena, vešto skrivajući svoj identitet, što je izazvalo jošdodatni strah i paniku kod njegovih žrtava jer niko nije znao o kome je reč.

Kako smo ranije pisali, snimci prikazuju devojke kako izgovaraju zastrašujuće rečenice o eksplicitnim sadržajima, ali i brutalnim ubistvima koji se prepisuju monstruoznom klanu Velje Nevolje, a uhapšeni muškarac čiji je profil kačio je i datume smrti devojčica i na koji način su, navodno, preminule.

Devojčice nisu smele na ulicu iz straha

Redakciju „Blica“ pre više od dva meseca, kontaktirali su zabrinuti roditelji koji su nam ispričali da njihove ćerke ne mogu da dođu sebi od straha, te da ne izlaze iz kuće i da su se zatvorile u sebe.

– Pretpostavljamo da je osoba iz Batajnice, da zna sve o devojčicama čije slike kači. Otkriva gde devojčice žive, ovo je strašno. Ne smem ćerku da pustim da ode ni do prodavnice, noćima ne spavamo – naveo je tada roditelj jedne devojčice.

Prema njegovim rečima, manijak koji se krije iza profila svakodnevno je izbacivao nove klipove devojaka, sa sve gorim sadržajem, ali i pretnjama.

– Na snimcima su kriminalci koji se sumnjiče za najteža krivična dela zajedno sa našom decom. Napravi takav video da izgleda kao da devojčice pričaju o kriminalnim delima, ali i da su u vrlo bliskim odnosima sa klanom Velje Nevolje. Ali, to nije sve. Iza slika nedužnih devojčica, nalaze se izmasakrirana tela žrtava ovog ozloglašenog klana dok one u pozadini pričaju kako su se mazale krvlju – rekao je on ranije.

Nakon što je „Blic“ objavio ispovest porodica devojčica čije su fotografije osvanule na spornom Tik Tok nalogu, manijak koji stoji iza njega krenuo je da ozbiljno preti porodicama devojčica.

„Ako žele problem nas je mnogo više. Okupiću 100 klinaca ispred njihovih prozora, pa ćemo da vidimo ko će da se gasira. Tako da nisam odgovoran ako moji fanovi samoinicijativno počine nekakvo krivično delo ka porodici L. i onima koji su okupljeni oko iste – napisao je manijak iz Batajnice na svom instagram profilu „Drajzolina“.

Vređao i policiju

On je poručio i da se ne plaši policije, a onda je otišao i korak dalje i poručio da ga: „određena lica iz MUP-a Srbije me štite“.

Tako je, ispod printskrina teksta na sajtu „Blica“ napisao je „U jee.. Je l idu možda i po kućama?!“…

Na pitanje pratioca da li će mu obrisati Tik Tok nalog, manijak iz Batajnice odgovara:

„A murija nek du*a, ionako samo gudru čuva“.

Tagovi:

Pročitajte još: