Pretraga
Close this search box.

UHAPŠEN NASILNIK IZ ZEMUNA KOJI JE PRETUKAO DEVOJKU NA NOVOM BEOGRADU!

Mladić L. Đ. (27) iz Batajnice uhapšen je zbog sumnje da je pre tri dana zlostavljao i mučio devojku i ugrozio njenu sigurnost na Novom Beogradu.

– Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beogradu su doneli rešenje o zadržavanju okrivljenog L. Đ. (27) zbog postojanja osnovane sumnje da je dana 02.09.2024. godine, u restoranu “Theta” na Novom Beogradu izvršio dva krivična dela zlostavljanje i mučenje iz člana 137. Krivičnog zakonika i jedno krivično delo ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. Krivičnog zakonika. Uhapšeni će, u zakonskom roku, biti sproveden u Treće osnovno javnog tužilaštvo u Beogradu kada će ga javni tužilac saslušati na navode krivične prijave – navodi se u saopštenju nadležnog tužilaštva

Kako smo ranije pisali, podsećanja radi, na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak gde se vidi pretučena devojka u ranama i povredama od udaraca.

Mladić je ušao u restoran malo pre ponoći, kada je odjednom nasrnuo na devojku, udarao je iz sve snage, a kada je njena drugarica pokušala da je odbrani, on se okrenuo i ka njoj pa je i ona dobila udarac nogom u glavu. Bilo je jezivo, pogotovo što niko nije reagovao u tom momentu, a mladić se samo pokupio i pobegao nakon ovog užasa – rekao je ranije izvor Kurira. Inače, za pomenutim mladićem se traga od 2. septembra, tačnije nakon incidenta.

Žrtva i napadač se verovatno poznaju odranije, s obzirom na to da je pretučena devojka policiji prijavila muškarca pod punim imenom i prezimenom, njena sestra je, sa druge strane, takođe dodala da pomenuti muškarac duguje i određenu svotu novca, a motiv ovakvog napada još uvek nije poznat

Tagovi:

Pročitajte još: