Ukrajinska umetnica Bad Sasha 10. marta u Fest-u u Zemunu

Ukrajinska umetnica Bad Sasha nastupiđe prvi put u Srbiji na koncertu zakazanom za 10. mart, u Klubu Fest u Zemunu u 21 čas.

Bad Sasha (Sasha Polovynska) je rođena Kijevljanka, koja poslednjih nekoliko godina aktivno predstavlja svoj autorski rad, kao vokalistkinja, producentkinja, autorka muzike i tekstova. Njeno ranije prisustvo obuhvata nastupe sa akapela sastavom „United People“ 2009-2019, u organizaciji Evrosonga 2017 u Kijevu, na festivalima poput Leopolis Jazz Festivala u „Gimme 5“ sa Bobby McFerrin-om, Vocal Total – Graz, Austrija, Kineski Međunarodni Horski festival – Peking, i drugi.

Njen debi single „So be it“ ugledao je svetlost dana 24. Januara 2020 u Ukrajinskom predstavništvu Universal Music Group – Comp Music Ltd. Pesma je nastala kao deo najavljenog debitnog albuma, u saradnji sa članovima, sada već formiranog kreativnog tima, a to su Ninković Aleksandra, (Beograd, Srbija) koja je autorka svih tekstova pisanih na engleskom jeziku, Pavlos Karmis (Bamberg, Nemačka) zvuko-inženjer zadužen za miksing i mastering, ali se pojavljuje i kao kompozior, i Filip Tančić (Niš, Srbija) čije je prisustvo zaslužno za segmente na bubnjevima, klavijaturi i u aranžmanu, kaže se u saopštenju.

Tagovi:

Pročitajte još: