ULIČNE TRKE NA BATAJNIČKOM DRUMU! Društvenim mrežama kruže snimci opasne jurnjave

Društvenim mrežama poslednjih nekoliko dana kruže snimci ulične trke koja se odigrala usred dana na Batajničkom drumu u Beogradu.

Vozila su bila parkirana kraj puta, a nekoliko desetina ljudi, posmatrača ili drugih trkača koji su čekali svoj red za dokazivanje, sa strane je pratilo odmeravanje konjskih snaga automobila i terenskog četvorotočkaša kvada.

Na prvom objavljenom snimku prikazana je trka kvada i crvenog golfa. Na drugom je četvorotočkaš snage odmreio sa sivim pežoom.

Bili su postavljeni tik jedan uz druog i čekali da se označi početak trke, nakon toga dodali su gas ne obazirući se na automobil koji im ide u susret, a koji je naglo morao da promeni promenio pravac kretanja vozila kako bi izbegao direktan sudar sa učesnicima trke! Za ovaj automobil nije poznato da li je jedan od učesnika u ovoj suludoj igri ili učesnik u saobraćaju.

Blicu“ je iz MUP-a potvrđeno da su imali informacije o ovom događaju, koji se dogodio na Batajničkom drumu.

– Policija je obaveštena da se 18. marta u zoni Batajničkog druma dogodila ilegalna trka, ali do izlaska patrole na teren učesnici su se već razišli – rečeno je iz MUP-a.

Pored toga, navedeno je da saobraćajna policija u sklopu svojih redovnih aktivnosti, kontroliše više lokacija u gradu u cilju sprečavanja ovakvih situacija koje bi mogle da uzgoze sigurnost u saobraćaju.

B92

Tagovi:

Pročitajte još: