UPOZORENJE: Prevarant vara ljude u Zemunu!

Sve je više prevaranata koji pod izgovorom da skupljaju pare za bolesnu decu varaju lakoveran narod i na taj način sebi pribavljaju novčanu korist. Još jedan ovakav slučaj zabeležen je u Zemunu. Naime, obratio nam se naš pratilac sa željom da objavimo priču o jednom ovakvom prevarantu.

Kako se navodi u poruci koju smo dobili, u Gospodskoj ulici u Zemunu dečko prilazi ljudima nudeći im da kupe čestitku a da će sav novac koji bude prikupljen od kupovine ići na lečenje njegovog bolesnog deteta, koje boluje od karcinoma. Kada se sažalite nad sudbinom ovog dečaka koji, pokazalo se ni ne postoji, i date dobrovoljni prilog za njegovo lečenje, dobićete informaciju kako su sve čestitke prodate, i da svakog trenutka treba da stigne koleginica sa novom količinom čestitki.

Naravno, kao što ne postoji ni dečak koji boluje od karcinoma, tako ne postoji ni koleginica sa čestitkama već je u pitanju lukavo smišljena prevara. Ispostavilo se da je momak koji ih „prodaje“ u stvari zavisnik od narkotika, i na taj način sebi obezbeđuje novu dozu. Tako da ovim putem apelujemo na naše čitaoce da ne nasedaju na ovakve prevare i da dobro obrate pažnju kada su u pitanju slične akcije.

Tagovi:

Pročitajte još: