USKORO NOVI IZVOĐAČ RADOVA ZA ŠKOLU ”MITRALJETA”

Na inicijativu Gradske opštine Zemun održan je sastanak sa predstavnicima Sekretarijata za investicije Grada Beograda i postignut je dogovor da se do petka, 9. septembra raspiše nova javna nabavka za izbor izvođača radova za rekonstrukciju i dogradnju objekta Osnovne škole ”Svetislav Golubović Mitraljeta” u Batajnici.

Gradska opština Zemun kontaktirala je građevinske firme iz Zemuna da učestvuju na tenderu, kako bi prve nedelje oktobra imali izvođača koji će odmah po potpisivanju ugovora nastaviti sa poslom. Projektovani rok za završetak radova je 150 dana.

Gradska opština Zemun obezbedila je prevoz za sve đake, kako bi roditelji bili rasterećeni, a deca bezbedna u saobraćaju i nesmetano pohađala nastavu u školama ”Branko Radičević” i ”Ilija Birčanin”.

Po projektu, dogradnjom sprata dobiće se gotovo duplo veća kvadratura od približno pet hiljada kvadrata, sa novim kabinetima za informatiku, matematiku, biologiju, strane jezike i druge predmete, kao i opštu i zubarsku ambulantu, kancelarijski prostor, a noviteti su i toaleti prilagođeni za učenike sa posebnim potrebama.

Tagovi:

Pročitajte još: