UŽAS NA DUNAVU: NESTALA DVA MLADIĆA IZ ZEMUNA!

Potraga za nestalim muškarcima Milošem M. (37), Nenadom T. (38) i Milanom N. (36) i dalje traje. Da podsetimo, oni su se u subotu uveče, oko 21 čas, prevrnuli u čamcu u blizini Pančevačkog mosta. Miloš M. (37) je iz Zemuna, Nenad T. (38) je iz Ugrinovaca, dok je Milan N. (36) sa Novog Beograda. Četvrti muškarac, Mane K. (37), je jedini uspeo da ispliva.

Otac nestalog Nenada T. (38) se oglasio i otkrio da je njegov sin sa drugarima u subotu ujutru otišao da roštilja sa drugarima. Nije znao gde su se bili zaputili. „Joj“, kratko je izustio uplašeni otac nestalog Nenada.

Sestra Nenada je dodala da se on u subotu našao sa drugovima koje dugo nije video i da su otišli da prave roštilj na Belu stenu. Otkrila je i da su se u potragu uključili i njegovi drugovi.

Ne znamo još ništa. U potragu su sa, prema Tamišu, krenuli i njegovi drugovi. Svi su uključeni u potragu. Mane je pod sedativima. Svi su oni oženjeni i imaju decu“, kaže sestra nestalog Nenada T.

Mane K. (37) je jedini uspeo da ispliva i pregledan je u Urgentnom centru. Prema nezvaničnim informacijama, izjavu je dao u policiji, ali nije mogao da kaže šta je mogao da bude razlog prevrtanja njihovog čamca. Prema Maneovim rečima, uspeo je da ispliva u blizini kafane „Kod Renata“.

 

Tagovi:

Pročitajte još: