Pretraga
Close this search box.

Užas u Zemunu: Građani uhapsili pedofila: Prepoznala ga deca!

S obzirom da je u pitanju lice koje je ranije krivično osuđeno, te da je veštak psihijatar dao svoje mišljenje da postoji opasnost da okrivljeni ponovi izvršenje istog krivičnog dela u kratkom vremenskom periodu pritvor mu je odmah određen

N. Dž. (34) saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu zbog izvršenja krivičnog dela Polno uznemiravanje maloletnih osoba. Okrivljeni je u protivpravnim radnjama zatečen od strane građana koji su pristupili građanskom hapšenju i događaj odmah prijavili policiji. U saradnji sa policijskim službenicima PS Zemun preduzeta je dokazna radnja prepoznavanja okrivljenog od strane oštećenih, a pred javnim tužiocem okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela.

S obzirom da je u pitanju lice koje je ranije krivično osuđeno, te da je veštak psihijatar dao svoje mišljenje da postoji opasnost da okrivljeni ponovi izvršenje istog krivičnog dela u kratkom vremenskom periodu, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treće osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

Tagovi:

Pročitajte još: