Pretraga
Close this search box.

Užas u Zemunu: Nasilnik bacao na žrtvu stolice i hranio konja cvećem iz žardinjere

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 05.07.2024. godine saslušao uhapšenog S.D. (38) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Teška telesna povreda iz člana 121. Krivičnog zakonika i krivičnog dela Nasilničko ponašanje iz člana 344. Krivičnog zakonika.

Okrivljenom se stavlja na teret da je dana 26.06.2024. godine u ugostiteljskom objektu u Batajnici teško telesno povredio oštećenog D.A. (64) zadavši mu više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, nakon što ga je oštećeni upozorio da ne može da bude uslužen jer je u objekat došao sa konjem i kočijama, a konju je dao da pase cveće koje se nalazilo u žardinjeri. Okrivljeni je takođe na oštećenog bacao stolice koje su se nalazilu u lokalu u kojem su se u tom trenutku nalazili gosti – očevici događaja, a ceo događaj je zabeležen kamerom video nadzora.

Pred javnim tužiocem okrivljeni se branio ćutanjem, a imajući u vidu da psotoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi okrivljeni uticati na svedoke i da će, s obzirom na raniju osuđivanost, ponoviti krivično delo, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

Tagovi:

Pročitajte još: