UŽAS U ZEMUNU: Žena napada i grize prolaznike noću u ovom naselju!

U moru neverovatnih situacija koje su zadesile ceo svet pa i našu zemlju, još samo fali kometa iz svemira koja juri ka zemlji i zombi apokalipsa pa da kompletiramo sve . E pa izgleda da je ovo drugo upravo započelo, i to u Zemunu. Naime, kako nam javljaju naši uplašeni pratioci, radnja ove horor priče se dešava u zemunskim naseljima Galenika, Zemunske kapije kao I u okolini.

Kako su nam javili, u pitanju je žena srednjih godina, nekih pedesetak otprilike, koja već neko vreme u noćnim časovima napada prolaznike. Upravo je danas napala jednog momka, kod Dunavske ulice, prilikom čega mu je napravila poveću ranu u predelu ruke tako što ga je za istu ugrizla.

Izgleda da je u pitanju psihički nestabilna osoba, koja već neko vreme teroriše prolaznike ovog dela Zemuna, a portal Zemunske Vesti ovim putem šalje apel svim našim čitaocima, a pogotovo mlađim devojkama da ako prolaze u kasnim večernjim satima tim krajevima, izbegavaju da idu same, a ako već moraju da prođu, onda da dobro obrate pažnju na osobu koja odgovara ovom opisu I dap o svaku cenu izbegnu susret.

Tagovi:

Pročitajte još: