VATERPOLO: Mladi Zemunci drugi u Beogradu

Prvenstveno želimo u ime trenera i dečaka da se zahvalimo porodici Baščarević koji su priredili ovu tortu, a posebno gospođi Jeleni Baščarević koja je sama napravila ovo remek delo, a koliko je fantastično izgledala govore osmesi naših momaka! Počastili su se svi Zemunci, čak i naši prvotimci, koji su je zajedničkim snagama celu smazali koliko je bila preukusna! Jedan veliki pozdrav za Baščareviće !

Povod za ovakvo iznenađenje je završnica tj. F4 kvalifikacija za Kup RS regiona Beograd, za generaciju 2008.i mlađe.

Naše mlade hobotnice odigrale su odličan turnir i zauzeli su drugo mesto u Beogradu.
Prema konačnom plasmanu Partizan je zauzeo 1.mesto sa 9 bodova, drugi je Zemun sa 6, treći Novi Beograd 011 sa 3 i četvrti je Taš.

Zemunci su preneli 3 boda iz grupne faze a na F4 su zabeležili jednu pobedu protiv Taša i jedan poraz od Partizana, u meču u kojem je viđena velika borba i dobar vaterpolo a nijanse, odlučile pobednika. Moramo priznati, Partizan je ipak bio bolji i zasluženo pobedio.

Rezultati:

Zemun – Novi Beograd 011 12:7
Zemun – Taš 16:7
Zemun – Partizan 6:10

Kao što smo već rekli sjajna igra naših momaka i odlične utakmice na F4 Beograda, ovim utakmicama je odlučen konačan plasman i Zemun ide na polifinalni turnir sa druge pozicije iz Beograda.

Za Zemun su nastupali:
Vanja Vukanić, Petar Andrić, Strahinja Nešković, Mihailo Dimić, Petar Baščarević, Nikola Manojlović, Filip Ivanović, Nemanja Pačić, Kosta Šemsadinović, Aleksa Jovanović, Pavle Baščarević, Mateja Jokić, Pavle Adžić, Rastko Jelenković.
Trener ekipe: Strahinja Trojanović

Navijamo za naše momke !

Napred Zemun !

Tagovi:

Pročitajte još: