Претрага
Close this search box.

VAŽNO! Nova trasa linija javnog prevoza iz Zemuna

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će od ponedeljka, 7. oktobra, linije 78 i 83 biti preusmerene na alternativu trasu Brankovim mostom.

U smeru ka Novom Beogradu vozila će se kretati sledećim ulicama: Nemanjina, Balkanska, Gavrila Principa, Pop Lukina, Brankova, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama. U smeru ka Banjici i Crvenom krstu trasa je sledeća: Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Pop Lukina, Gavrila Principa, Admirala Geprata, Kneza Miloša, Nemanjina i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu koristiti sva postojeća, osim autobuskog stajališta „Admirala Geprata“ u ulici Kneza Miloša, kao i sledeća novouspostavljena privremena stajališta: u smeru ka Trgu Slavija: Brankov most 1 – stajalište se uspostavlja u Pop Lukinoj, oko 65 metara posle isključenja sa Brankovog mosta (obeleženo stajalište na silaznoj rampi) i Kamenička 1 – stajalište se uspostavlja u Ulici Gavrila Principa, prekoputa kućnih brojeva 41 – 43, odnosno oko 30 metara ispred zone raskrsnice sa Ličkom (u visini Parka Luke Ćelovića).

Promena režima rada dve linije javnog prevoza uvedena je zbog oštećenja kolovoza na Starom savskom mostu, navedeno je u saopštenju.

Tagovi:

Pročitajte još: