„VEROVATNO ĆE BITI POTREBNA AMPUTACIJA“ Oglasila se bolnica: Najmlađe hospitalizovano dete iz Zemuna ima samo ŠEST godina

Autobus srpskih registarskih tablica, u kojem su bila deca folklorne grupe iz Batajnice, prevrnuo se danas na auto-putu Trakija

Dvanaest osoba, od kojih je osmoro dece i četiri odrasle osobe, povređeno je prilikom prevrtanja autobusa srpskih registarskih oznaka u Bugarskoj. Prema prvim nezvaničnim informacijama, najmlađe hospitalizovano dete ima šest godina, a najstarije 17.

Autobus srpskih registarskih tablica, u kojem su bila deca folklorne grupe iz Batajnice, prevrnuo se danas na auto-putu Trakija. Nesreća se dogodila oko 20.10 sati na 216. kilometru u smeru Sofije, nedaleko od Stare Zagore. Na terenu su policija i vatrogasci. Saobraćaj na tom području je otežan.

Od primljene dece četvoro je poslato na skeniranje. Jedan od starijih povređenih ima tešku povredu noge i verovatno će biti potrebna amputacija – rekao je direktor Univerzitetske bolnice u Staroj Zagori, prof.Jovčo Jovčev.

Podsetimo, autobus je prevozio 48 dece iz Srbije. Zasad nije poznato pod kojim se tačno okolnostima dogodila nesreća.

Tagovi:

Pročitajte još: